Шоу близнюків і двійнят пройшло у Нововодолазькому районі. Фото

17.09.2018 13:07 Область Online
Фото Аліни Меншової Фото Аліни Меншової
У цьому заході взяло участь 32 пари.

Минулої п'ятниці, 14 вересня, в Новій Водолазі пройшло святкування 75-ї річниці визволення та 343-ї річниці заснування селища. Однією з головних родзинок свята стало шоу близнюків та двійнят «Подвійне диво», в якому взяло участь 32 пари — уродженці Нової Водолаги та інших куточків району.

За словами культурного організатора Нововодолазького Будинку дитячої та юнацької творчості Олесі Вотінцевої, подібний захід уперше пройшов в їхньому селищі.

— Я ходжу на роботу через парк Ювілейний, в якому бачила багато мам, що гуляють з дітьми-двійнятами. І з колегами подумали, що буде хорошою ідеєю зробити свято, запросивши на нього близнюків і двійнят нашого району, — каже Олеся Вотінцева. — Спочатку думали, що на це шоу максимум прийде чоловік 20, виключно ось ці мами з дітьми, але потім підтяглися і дорослі. Учасників могло бути ще більше, втім, близько 10 пар не прийшли з різних причин.

 

Наймолодшими учасниками шоу були Данило і Варвара Резнікови, яким минулої середи, 12 вересня, виповнилося рік і три місяці. 

А найстаршими — 53-річні Тетяна і Анатолій Велігури. До речі, Тетяна прийшла на цей захід з онуками-двійнятами — дворічними Софією і Златою Тертишниками.

Всіх учасників шоу нагородили пам'ятними подарунками та грамотами. За словами Олесі Вотінцевої, в селищі подумають над тим, щоб зробити таке шоу традиційним.