У Первомайському районі ремонтують школу

08.10.2018 11:55 Область Online
Фото: alwaysbusymama.com Фото: alwaysbusymama.com
У Грушинському НВК капітально відремонтували дах.

Окрім робіт, виконаних цього року, за останні три роки в закладі повністю замінили вікна й систему опалення та відкрили дошкільний підрозділ, повідомили в Первомайській РДА.

За інформацією директорки Грушинського НВК Зої Бардіної, ремонт у школі продовжиться. Так, вже з жовтня тут планують утеплити фасад.

У Грушинському НВК Первомайського району зараз навчаються 106 дітей – у 11 класах школи та дошкільному підрозділі. 25 учнів приїздять сюди з сусіднього, Кегичівського, району.

Окрім обладнання та меблів для 1-го класу, за останні півтора року Грушинський НВК також отримав сучасний кабінет математики та 10 комп’ютерів для кабінету інформатики.

За інформацією голови Первомайської РДА Володимира Павленка, цей комплекс – далеко не єдиний заклад у районі, в розвиток якого вкладають кошти.

– Зараз у районі реалізується проект на 10 мійльйонів гривень, які виділили з державного бюджету та за підтримки ХОДА. Він стосується капремонту опорної школи в селі Олексіївка. За кілька днів до першого вересня ми відкрили інклюзивно-ресурсну кімнату на базі іншого – Біляївського НВК, – коментує голова Первомайської РДА.

Читайте також: У Печенізькому районі відкрили сучасне футбольне поле. Фото

 

Автор: Олександр Ушаков