У Первомайському зникла пара підлітків – ОНОВЛЕНО

27.01.2021 18:33 Область Online
Сьогодні, 27 січня, до Первомайського відділу поліції звернулася мати 17-річної дівчини, яка повідомила, що її донька напередодні пішла на навчання, але додому так і не повернулся.

За  словами матері зниклої, її донька, Горщарук Лілія  Андріївна, 2004 року народження, мешканка міста Первомайський, уранці 26 січня пішла на навчання у профліцей міста Первомайський  Лозівського району  Харківської області та додому до теперішнього часу не повернулася. Вона пішла разом зі своїм хлопцем, мобільного телефона та грошей при собі не мала. Раніше дівчина домівку залишала, але поверталась.

Останній раз дівчину бачили на залізничній станції Лихачове разом з хлопцем 26 січня близько 10.40. 

Її прикмети: на зріст 168 см, худорлява статура, волосся коротке світле, очі карі, на обличчі веснянки. Була одягнута у коричневу куртку  з капюшоном, до колін, ззаду на спині куртки вишита емблема, у спортивну кофту (світшот) світлого кольору з капюшоном, сині джинси та чорні шкіряні черевики.

Разом із дівчиною також зник хлопець, Поляков Микита Андрійович, 2003 року народження.

Правоохоронці звертаються до громадян та просять усіх, хто володіє будь-якою інформацією про місцезнаходження підлітків, повідомити у відділення поліції № 1 Лозівського РВП ГУНП у Харківській області за телефонами: чергова частина (05748) 3-21-12, 066-834-05-82, 099-706-83-68,102 або іншим доступним способом.

ОНОВЛЕНО

27 січня близько 15.00 правоохоронці встановили місцезнаходження неповнолітніх поблизу станції метро «Наукова» у Харкові. Як з'ясувалось, хлопець та дівчина перебували у своїх знайомих. Поліцейським підлітки пояснили, що батьки заважають їм зустрічатись, тому таким чином вони вирішили їх провчити.

Правоохоронці провели з підлітками профілактичні бесіди щодо недопущення подібних випадків у майбутньому. Наразі поліцейські вирішують питання щодо складання адміністративних протоколів відносно батьків неповнолітніх.