У подружжя пенсіонерів з Балаклійщини вкрали сім тисяч гривень

17.02.2021 18:11 Область Online
Про пограбування пенсіонерів у селі Вербівка Харківської області повідомили 17 лютого у пресслужбі поліції.

80-річна мешканка села Вербівка, що на Балаклійщині, повідомила працівників місцевого відділу поліції, що в неї з будинку зникли гроші. Правоохоронці встановили, що в обідню пору до подружжя пенсіонерів прийшли на подвір’я кілька жінок, і поки двоє з них відволікали увагу господарів будинку, третя жінка штовхнула стареньких та зачинила їх у кімнаті. Злодійки обшукали будинок, знайшли гроші в сумі сім тисяч гривень та втекли.

Читайте також На Харківщині перекинулася маршрутка з пасажирами. Є постраждалі

За кілька годин поліцейські встановили особи зловмисниць. Ними виявилися мешканки селища Пісочин, 33-х, 44-х та 62-х років, викрадені у пенсіонерів гроші у них вилучили.

За даним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі від 4 до 6 років. Жінок затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Наразі вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу, також правоохоронці  перевіряють затриманих на причетність до вчинення аналогічних злочинів на території області.