У Васищевському ліцеї відзначили переможців учнівських олімпіад і турнірів

08.01.2024 16:20 Область Online
Фото: Павло Ярош Фото: Павло Ярош

Безлюдівська селищна рада спільно з Благодійним фондом «Крок в нове життя» відзначили переможців ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад і турнірів з навчальних предметів у 20023/2024 навчальному році та вчителів Васищевського ліцею.

Як повідомила кореспондентці медіа «Слобідський край» головний спеціаліст відділу освіти Безлюдівської селищної ради Олена Полупан, захід відбувся 5 січня. Переможцями стали 27 учнів ліцею. Переможці та їхні наставники-вчителі отримали грамоти і подяки від Безлюдівської селищної ради, а також – пам’ятні подарунки.

На заході були присутні Безлюдівський селищний голова Микола Кузьмінов, староста Васищевського старостинського округу Олександр Макаров, депутати селищної ради.

Ми писали, що у ліцеї Коломацької громади Харківської області цьогоріч установили черговий твердопаливний котел. В інших закладах освіти замінили вікна та двері, аби вони зберігали тепло. А школярів залучають до участі в конкурсах та різних подіях, щоб вони не втрачали зв’язок з ровесниками.