У Вовчанську затримали юнаків, що здійснили серію крадіжок

02.04.2018 12:45 Область Online
Фото: movqe.az Фото: movqe.az
До Вовчанського відділу поліції зі схожими заявами звернулися кілька власників автівок — 53-річний чоловік, два 35-річні хлопці та 45-річна жінка. За словами потерпілих, в ніч з 25 березня на 26 березня невідомі, завдавши значної шкоди автівкам, поцупили акумулятори.

Правоохоронцям Вовчанського району вдалося затримати злодіїв. Ними виявилися безробітні юнаки 21, 22 та 23 років. Як з'ясувалося, один із затриманих — раніше засуджений у 2015 році за аналогічний злочин, студент ІІІ курсу Вовчанського технікуму Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. П. Василенка. Про це повідомив начальник Вовчанського відділу поліції полковник поліції Сергій Човпан.

Фото: vovchrda.gov.ua

За його словами, на рахунку молодиків 4 крадіжки з автомобілів, які вони здійснили на території міста Вовчанська. Злочинці працювали за однією схемою: переважно у нічний час обирали автомобілі виробництва «ВАЗ», які не оснащені сигналізацією. Акумулятори викрадали з метою подальшого збуту для отримання коштів на власні потреби.

Наразі слідство за зазначеними кримінальними провадженнями триває. Крадії зізналися в скоєнні злочинів.

Читайте також: Під час ремонтних робіт у Лозовій вантажівка пішла під землю. Фото

Микола Мельник