У Харківському районі чоловік з ножем накинувся на продавчиню. Фото

02.04.2018 08:18 Область Online
Фото: ГУНПУ Фото: ГУНПУ
Подія сталася 29 березня у місті Мерефа Харківського району — в місцевому продуктовому магазині невідомий наніс ножове поранення продавчині та втік з місця події.

Потерпілою виявилася 44-річна місцева мешканка. Жінку з пораненням грудної клітки доставили до реанімаційного відділення Мереф’янської центральної районної лікарні. Від отриманих ушкоджень постраждала померла. Про це повідомили у ГУНПУ.

За словами т. в. о. заступника начальника — начальника кримінальної поліції Олександра Володіна, оперативники відділу карного розшуку затримали зловмисника. Ним виявився 41-річний безробітний житель міста Мерефа. Затриманий не став заперечувати своєї провини. Він розповів, що в магазині у нього виник конфлікт з продавчинею з приводу нечесного зважування продуктів. Під час сварки підозрюваний дістав з кишені брюк ніж та завдав жінці кілька ударів в ділянку грудної клітки.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі. Чоловік затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідство триває.

Читайте також: Масове отруєння дітей у Борівському районі. Оновлюється

Микола Мельник