У жителя Дергачів знайшли наркотики та зброю

16.02.2021 17:32 Дергачі
Фото: hk.npu.gov.ua Фото: hk.npu.gov.ua
16 лютого поліція Харківської області повідомила, що вилучила вдома у зловмисника 236 пакетиків канабісу, пістолет та набої різного калібру.

Як повідомили у «главку» обласної поліції, у зону уваги правоохоронців 37-річний житель Дергачів потрапив на початку лютого. Поліцейські отримали інформацію, що зазначений чоловік у себе вдома зберігає і вживає канабіс. Слідчим було відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Хто з чиновників Дергачівської мерії отримав найвищу зарплату у січні

А 13 лютого правоохоронці провели санкціонований обшук в оселі  37-річного чоловіка. Поліцейські виявили 236 пакетиків з канабісом, розфасованих по 1 граму, пістолет системи «ТТ», набої, штик-ніж та металошукач. Усі речові докази вилучені та направлені на експертне дослідження.

Наразі слідчі проводять заходи щодо встановлення джерел отримання наркотиків та зброї й мети їх зберігання. Досудове розслідування триває.

Читайте також: Працівника Лозівської РДА підозрюють у шахрайстві

Автор: Андрій Соха