Учасники АТО отримали понад 180 земельних ділянок у районах області

18.03.2019 18:00 Область Online
Фото: vikna.if.ua Фото: vikna.if.ua
До Дня українського добровольця учасники АТО (ООС) отримали у власність 182 земельні ділянки, які розташовані на території Барвінківського, Близнюківського, Красноградського, Золочівського, Чугуївського та Ізюмського районів.

Учасники бойових дій отримали накази про передачу у власність 136 земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства та 46 наказів про передачу у власність земельних ділянок для ведення садівництва. Повідомляє прес-служба ХОДА.

Так, на території Кочетоцької селищної ради Чугуївського району захисники отримали земельні ділянки, на яких у майбутньому зможуть вести садівництво.

Окрім того, шляхом жеребкування між учасниками АТО (ООС) розподілили 121 земельну ділянку для ведення садівництва на території Безруківської сільської ради Дергачівського району Харківської області.
За інформацією Держгеокадастру в Харківській області, Харківщина входить до п’ятірки регіонів-лідерів із забезпечення учасників антитерористичної операції та операції об’єднаних сил земельними ділянками.

Читайте також: Опалення може подорожчати в Харкові

Андрій Соха