В якому стані будівництво Чугуївського ФОКу через місяць після початку. Фото

27.07.2021 14:10 Область Online
Станом на 27 липня в Чугуєві Харківської області завершили стяжку підлоги та монтаж несних конструкцій майбутнього фізкультурно-оздоровчого комплексу.

Як повідомили у ХОДА, наразі на майданчику Чугуївського ФОКу завершили стяжку підлоги та монтаж несних конструкцій, на які встановлюється купол. Паралельно роботи ведуться щодо водопровідних та каналізаційних мереж, а також опалення.

- Найближчим місяцем плануємо перейти до внутрішніх робіт. Маємо закінчити встановлення самого куполу, закрити бокові стіни кладкою і взятися до внутрішніх робіт, -  розповідає представник підрядної організації Олександр Нестеренко.

Нагадаємо, будівництво фізкультурно-оздоровчого комплексу в Чугуєві почалося у червні цього року, воно відбувається в межах Програми Президента "Велике будівництво".

Заступник Чугуївського міського голови Ігор Кащавцев говорить, що ФОК стане центром спортивних подій усієї Чугуївської громади.

- Ми вдячні за таке будівництво у громадах, які не можуть повністю фінансувати подібні великі об’єкти. Фізкультурно-оздоровчий комплекс потрібен не тільки нашій невеличкій громаді, він потрібен на рівні всієї держави. І дуже гарно, що є можливість реалізувати такий проєкт, - відзначив Ігор Кащавцев.

Новий спортивний комплекс призначений для проведення масових оздоровчих, навчально-тренувальних та спортивних заходів: мініфутболу, волейболу, баскетболу, тенісу,  бадмінтону тощо.

У будівлі передбачені роздягальня з душем, кабінет медичної допомоги, приміщення керівництва, технічні приміщення та зала спортивних тренажерів.