Унаслідок російських обстрілів за добу постраждали 20 мешканців Харківщини

21.05.2022 11:05 Область Online
Російські окупанти обстріляли багато населених пунктів області. У результаті ударів постраждали 20 осіб, одна людина загинула. Найбільше поранених унаслідок вчорашнього ракетного удару по Будинку культури в Лозовій.

Про це повідомляє голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

З реактивних систем залпового вогню російські окупанти обстріляли житлові райони міста Харкова – Олексіївку та Салтівку. Також унаслідок потрапляння снаряда у місті горіли павільйони одного з ринків міста.

В області були обстріляні Дергачі, Мала Данилівка, Чугуївський район, Циркуни та Золочівська громада. Рятувальники гасили пожежі в приватних будинках. У Лозовій ракетним ударом було знищено Будинок культури.

Усього за добу через ворожі обстріли постраждали 20 людей. Двоє у Харкові, восьмеро в Лозовій, шестеро у Шевченковому, по одній особі були поранені в селах Донець та Руські Тишки, двоє у місті Дергачі. Крім того, у Дергачах унаслідок обстрілів загинула 66-річна жінка.

На Харківщині російські війська намагаються утримати зайняті рубежі на півночі. Наші бійці тримають позиції на Ізюмському напрямку і не дають ворогу просуватися в Донецьку область.

Автор: Олександр Манченко