Ворог обстріляв чотири райони Харківщини. Є поранені та загиблий

03.06.2022 11:30 Область Online
Унаслідок обстрілів Харківської області семеро людей отримали поранення, одна людина загинула в Чугуєві.

За інформацією голови ХОВА, за добу військові рф обстрілювали Харківський, Лозівський, Чугуївський та Ізюмський райони області. На Харківщині від ворожих обстрілів семеро цивільних отримали поранення, загинула одна людина.

У Чугуєві внаслідок обстрілів загинула людина, два цивільних отримали поранення. В селі Катеринівка Лозівського району двоє людей отримали поранення, ще один поранений у Балаклійській громаді. В селі Циркуни та селищі Золочів пошкоджено приватні будинки, автівки, господарчі споруди та ангар із зерном. У Харкові внаслідок обстрілів постраждали дві людини.

– На Ізюмському напрямку гаряче – ворог готує умови для чергової спроби наступу. Наші захисники готові до будь-якого розвитку подій, тримають позиції, завдають ворогу суттєвих втрат, – говорить Олег Синєгубов.

Утім, на Харківщині продовжують відновлювати критичну інфраструктуру. Для восьми тисяч мешканців мікрорайону «Сонячний» відновили газопостачання. У Золочеві, Дергачах та Вільхівській громаді також відновлюють постачання блакитного палива.

Автор: Анастасія Хушану