Ворог обстріляв п’ять громад Харківської області: є поранені, пошкоджено будинки

17.06.2022 09:46 Область Online
Окупанти знову обстріляли населені пункти Харківської області.

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у своєму Telegram-каналі розповів про ситуацію в регіоні станом на 17 червня. За його словами, протягом минулої доби ворог обстрілював Шевченківський, Новобаварський та Холодногірський райони міста Харкова і населені пункти Харківської області. У Харкові пошкоджені промислові будівлі та будівлі приватного підприємства, жертв і постраждалих немає.

– У Харківському районі постраждали приватні домоволодіння в Дергачах, горіла господарча споруда та технічна будівля в селищі Пісочин. У Чугуївському районі пошкоджений приватний будинок та гараж у селі Коробочкине, знищено приватний автотранспорт. Золочів обстріляний касетними боєприпасами, пошкоджено 7 будинків. Жінка 82 років отримала поранення. У селі Морозівка Ізюмського району поранений 70-річний чоловік. Загалом у Харківській області за минулу добу пошкоджено не менше 10 приватних будинків, зруйновані школа та багатоквартирний будинок, двоє цивільних поранені. Це все воєнні злочини російських окупантів, – повідомив Олег Синуєгубов.

Читайте також: Рятувальники розповіли про ситуацію у Харківській області на 17 червня

За його інформацією, на лінії зіткнення тривають бойові дії. На Харківському напрямку ворог намагався здійснити розвідку боєм у районі Кочубеївки, але зазнав втрат і відійшов. У районі Ізюма окупанти намагаються продовжити наступ у напрямку міста Слов'янськ. Наші захисники відбивають усі атаки ворога, завдають йому відчутних втрат.

Автор: Савелій Мякушко