Ворог продовжує обстріли Харківщини: є загиблий та поранені

19.06.2022 11:35 Область Online
У Харківській області на Ізюмщині внаслідок ворожих обстрілів загинув 73-річний чоловік, ще троє поранено.

 Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у своєму Telegram-каналі розповів  про ситуацію в регіоні станом на 19 червня. За його словами, протягом минулої доби ворог завдав два удари по інфраструктурі Індустріального району Харкова.

– Як бачимо, окупанти продовжують тероризувати мирне населення міста постійними обстрілами вже майже за «графіком». Тому зобов’язані не втрачати пильність, реагуйте на сигнали тривоги та дотримуйтеся комендантської години, – сказав голова ХОВА.  

На Ізюмщині ворог завдав удару по підприємству з нафтопереробки. Там обійшлося без постраждалих, але масштабну пожежу досі ліквідовують.  

Унаслідок обстрілів Андріївки та Донця, що в Ізюмському районі, загинув 73-річний чоловік, 4 цивільних отримали поранення. Ще одна людина була поранена внаслідок обстрілів у Чугуєві. Протягом доби також зазнавали обстрілів Дергачівська і Золочівська громади. 

Як повідомив Олег Синєгубов, на лінії зіткнення тривають бойові дії. В районі населеного пункту Рубіжне, що на північному сході від Харкова, ворог безуспішно намагався провести розвідку боєм. Окупанти провели дистанційне мінування села Черкаські Тишки. 

На Ізюмщині ворог готує нові спроби наступу в напрямку Слов'янська. ЗСУ тримають оборону та завдають окупантам відчутних втрат. 

Раніше ми писали також, що Лозівську громаду з початку повномасштабного вторгнення обстрілювали 25 разів.

Автор: Інна Можейко