Які дороги ремонтували на Харківщині — СПИСОК

27.04.2020 16:37 Область Online
Фото: САД в Харківській області Фото: САД в Харківській області
Минулого тижня в області ямковий ремонт тривав на більш ніж десяти напрямках.

Про це повідомили в Службі автомобільних доріг у Харківській області. Бригади працювали в районі сіл Вільхуватка та Піщанка на трасі Харків – Сімферополь – Алушта – Ялта, а також у районі сіл Бистре, Винники та Бердянка на трасі Харків – Красноград – Перещепине.

Ямковість ліквідовували й на дорозі Суми – Краснопілля – Богодухів (у районі села Леськівка), Харків – Зміїв – Балаклія – Гороховатка (в районі сіл Водяне, Лиман, селища Андріївка та Слобожанське, а також міста Балаклія).

На автошляху Сахновщина – Ізюм – Куп’янськ – КПП «Піски» бригади працювали біля сіл Вільне, Андріївка, Гороховатка, Велика Комишуваха та в районі селищ Сахновщина, Борова та Дворічна, міст Ізюм та Куп’янськ.

На автодорозі Старий Мерчик – Мурафа – Краснокутськ ямковий ремонт проводили в районі сіл Старий Мерчик та Першотравневе.

Також бригади працювали на дорозі Харків – Вовчанськ – КПП «Чугунівка» (в районі перетину з окружною, в районі сіл Шестакове, Зарічне, Приколотне та селища Старий Салтів).

Читайте також: У Золочівському районі розшукують зниклу дівчинку - ФОТО

Ямковий ремонт провели й на трасі Харків-Золочів-КПП «Олександрівка» (в районі міста Дергачі та селища Золочів),  на дорозі Наталине – Зачепилівка – Перещепине (в районі сіл Абазівка та Миколаївка).

Дорожники ліквідували ямковість в районі селища Печеніги та села Плоске на дорозі Чугуїв – Печеніги – Великий Бурлук та в районі села Андріївка на дорозі Приколотне – Великий Бурлук – Дворічна. Також ямковий ремонт тривав біля селища коломак та села Плоске на шляху Коломак – Шелестове – Колонтаїв.

Автор: Олена Загребельна