Які дороги ремонтують в області

14.08.2018 09:00 Область Online
Фото: ХОДА Фото: ХОДА
Ремонт дороги між Чугуєвом і Куп’янськом повністю завершать уже цього року. У 2019-му дорожникам залишиться відновити останню ділянку дороги Чугуїв – Мілове – від Куп’янська до кордону області.

За інформацією заступника начальника Служби автомобільних доріг у Харківській області Михайла Богатиря, зараз шляховики продовжують працювати на ключових напрямках: Харків – Охтирка; Чугуїв – Мілове; Київ – Харків – Довжанський; Мерефа – Лозова – Павлоград і Харків – Зміїв – Балаклія – Горохуватка.

На дорозі Харків – Охтирка вкладають вирівнювальний шар покриття між селом Максимівка та Вільшанами. Біля Богодухова вже стелять верхній шар асфальту.
– Проводяться планувальні роботи по узбіччях на кордоні із Сумською областю. Також ведуться роботи з ремонту моста в Куп’євасі. Сьогодні вже виконано гідроізоляцію. Лівий бік моста заливатимуть, після чого перейдуть на монтаж правого проїзду, – розповів Михайло Богатир.

На дорозі Чугуїв – Мілове між Чугуєвом і Куп’янськом дорожникам залишилося відновити ділянку довжиною 12 км. Тривають роботи на ділянці в районі села Коробочкине. Також проводяться роботи з ремонту моста в селі Коробочкине.

Цього року дорожники мають намір повністю забезпечити якісний проїзд від міста Чугуєва до Куп’янська. Залишилося 12 км – від кордону Шевченківського та Куп’янського районів до села Комісарівка та від нього – до Куп’янська.
Також, за інформацією Михайла Богатиря, тривають підготовчі роботи на останній невідремонтованій ділянці дороги Чугуїв – Мілове – за Куп’янськом (103–110 км).

Тривають роботи на дорозі Харків – Зміїв – Балаклія – Горохуватка. Зараз вирівнювальний шар покриття вкладають у районі села Чистоводівка, після чого заплановано ремонт двох ділянок у селі Андріївка. Після цього ділянки, які було виконано в нижньому шарі, накриють верхнім, нанесуть розмітку та зміцнюватимуть узбіччя.

На дорозі Мерефа – Лозова – Павлоград готуються фрезерувати чергову ділянку – від Спасова Скита в бік Харкова. Після цього почнуть укладати новий асфальт. На дорозі Київ – Харків – Довжанський триває ремонт у районі станції Закомельська – одну зі смуг руху вже відремонтували, і робітники переходять на сусідню смугу.

Читайте також: До кінця року в кожному районі області побудують нову амбулаторію

Олександр Ушаков

Теги: