Які дороги відремонтують в ОТГ на Харківщині цього року

27.02.2019 09:00 Область Online
Фото: dpchas.com.ua Фото: dpchas.com.ua
Вчора, 26 лютого, відбулося засідання виконавчого комітету Лозівської міської ради, на якому було визначено перелік доріг, що будуть відремонтовані в Лозівській ОТГ цього року.

Капітально у цьому році в Лозовій відремонтують дорогу по бульвару Шевченка (в межах вулиць Привокзальна та Слобожанська), а також вулиці Гвардійську, Павлоградську та Кооперативну. Капітально відремонтують дорожнє покриття з елементами благоустрою дороги Лозова – Хлібне – Панютине та дороги по вулиці Степовій у селі Українське. На розробку проектної документації капремонту доріг з міського бюджету виділено 760 тисяч гривень. Про це повідомляє сайт Лозівської міської ради.

На поточні ремонти доріг по 27 вулицях та ремонти внутрішньоквартальних доріг у межах мікрорайонів 1, 2, 4, 9 та внутрішньоквартального тротуару в межах мікрорайону № 5 з бюджету виділено 6,5 мільйона гривень. Начальник Управління житлово-комунального господарства Олександр Залізінський наголосив, що це не остаточний перелік доріг, і після сходу снігу та проведення додаткових обстежень, особливо по старостинських округах, перелік робіт з ремонту доріг і тротуарів буде доповнено та виділено додаткові кошти.

Також за державні кошти цього року відремонтують шляхопроводи в селах Катеринівка, Українське та Новоіванівка, за обласні – шляхопровід у Бунаковому.

В обласному бюджеті заплановані майже 6 мільйонів на ремонт дороги у селі Мільцівка, більше 10 мільйонів на ремонт дороги Катеринівка – Садове та до 1-го мільйона на ділянку дороги Нова Іванівка – Орілька. Розглядається можливість виділення обласних коштів на ремонт вулиці Гвардійської.

Читайте також: Жителі райцентру на Харківщині отруїлися рибою

Теги: