Житель Балаклії намагався обікрасти військових. Фото

06.04.2018 10:16 Область Online
Фото: pixbya; facebook/police.kharkov Фото: pixbya; facebook/police.kharkov
Злодюжка проник до місцевого військового клубу.

40-річного балаклійця під час його спроби проникнення до клубу військової частини спіймали на гарячому дільничні Балаклійського відділу поліції спільно з працівниками групи реагування патрульної поліції Балаклійщини. Про це повідомляє прес-служба поліції Харківської області.

Після відповідного повідомлення, яке надійшло до чергової частини місцевої поліції, на місце терміново виїхали дільничий офіцер та група швидкого реагування патрульної поліції. Прибувши на виклик, правоохоронці блокували об’єкт. У вікні клубу вони помітили чоловіка, якого в подальшому спільними силами з екіпажем патрульної поліції затримали та доставили до районного відділу для з’ясування обставин.


Невідомим виявився 40-річний житель Балаклії. Правоохоронці встановили, що чоловік проник до військового клубу, пошкодивши замок дверей.

Як ідеться у повідомленні правоохоронців, «він хотів викрасти чавунні батареї. Завдяки пильності громадян та оперативності працівників поліції, його було затримано під час скоєння злочину».

Зловмисник свою вину визнав та пояснив, що на такий вчинок його підштовхнуло скрутне матеріальне становище.

Слідчий Балаклійського відділу поліції відкрив кримінальне провадження за ч. 3. 2 ст. 15, ч. 3 ст. 185 (замах на крадіжку) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання до 6 років позбавлення волі.

Читайте також: З’явився підозрюваний у нещодавньому підриві банкомата. Фото

Автор: Тетяна Василець