Житель Краснограда викрав з роботи комп’ютерну техніку на 650 тисяч гривень

27.02.2021 12:05 Красноград
Як стало відомо сьогодні, 27 лютого, напередодні 39-річному красноградцю повідомили про підозру в скоєнні крадіжки з газовидобувного підприємства, на якому він працював підсобним робітником.

У поліції Харківської області розповіли, що у минулому році до правоохоронців звернувся заступник директора філії підприємства з газовидобування. Чоловік повідомив, що зі складського приміщення підвалу зникає комп'ютерна техніка.

Злодієм виявився 39-річний підсобний робітник адміністративно-господарського сектора підприємства, який у минулому році вже потрапляв в поле зору поліцейських. 

Читайте також: Під Харковом кинули гранату на подвір'я житлового будинку – ФОТО

Слідчі з’ясували, що співробітник підібрав ключ до складу підприємства та викрав техніку. Аби непримітно винести вкрадене, він заховав коробки з-під комп'ютерної техніки в котельні, а власне награбоване виніс з адмінбудівлі у своїх особистих речах. Техніку крадій продавав.

Матеріальна шкода підприємству оцінюється у близько 650 тисяч гривень.

26 лютого 39-річному жителю міста Краснограда слідчі повідомили про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 5 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Тепер йому загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна. 

Читайте також: На Богодухівщині зіткнулися легковик та автобус. Є жертви

Автор: Варвара Барська