Житель Мерефи перевозив наркотики у рейсовому автобусі

07.06.2019 13:20 Область Online
Під час перевірки на стаціонарному посту «Високий» поліцейські виявили в одного з пасажирів автобуса 33 пакети з коноплями.

За інформацією правоохоронців, 6 червня до чергової частини надійшло повідомлення про те, що на стаціонарному посту «Високий» зупинено автобус сполученням Нова Водолага — Харків. Під час перевірки в одного з пасажирів, 41-річного мешканця міста Мерефа, у сумці було виявлено 33 полімерні пакети з речовиною рослинного походження в сухому подрібненому стані з характерним запахом конопель.

А за місцем проживання чоловіка правоохоронці вилучили 170 коренів рослин, 46 скляних банок та 18 полімерних банок із сухою речовиною рослинного походження, 23 кущі конопель у висушеному стані та 72 посаджені та оброблені кущі наркомістких рослин.

За фактом події слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Слідство триває.

Читайте також: Під Харковом дитина «замінувала» власну школу

Андрій Соха