Депутати Харківщини знову перекроїли бюджет

30.10.2015 14:05 Влада
Фото: ar.volyn.ua Фото: ar.volyn.ua
У четвер, 29 жовтня, Харківська облрада зібралися на 38 позачергове пленарне засідання, останнє для депутатів шостого скликання. У свій останній робочий день у сесійному залі депутати розглядали переважно питання щодо змін у бюджеті.

Так, 60,8 млн грн державної субвенції область отримала на проведення місцевих виборів, 11,5 млн грн освітньої і 36,2 млн грн медичної субвенцій. На підготовку робітничих кадрів з держбюджету Харківщині виділили 9,5 млн грн, на виплату допомоги сім'ям з дітьми, малозабезпеченим сім'ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам, тимчасової державної допомоги дітям та допомоги по догляду за інвалідами І чи ІІ групи внаслідок психічного розладу - 326,6 млн грн. Ще 1,6 млн грн субвенції надійшло на виплату державної соціальної допомоги на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

- В доходну частину обласного бюджету також надходить стабілізаційна дотація в сумі 56,5 млн грн. Розподіл цих коштів буде запропоновано після проведення ретельного аналізу фонду заробітної плати в районах та містах, - розповів директор Департаменту фінансів Харківської облдержадміністрації Сергій Овсянніков.

Іншим блоком змін до обласного бюджету виділяються кошти на фінансування заходів Програми охорони та раціонального використання земель у Харківській області на 2011-2015 роки у сумі 3 млн 710,073  тис. грн. З них на проведення нормативно-грошової оцінки земель в 2015 році піде 2 млн 303,591 тис. грн.

За рахунок залишку коштів обласного фонду охорони навколишнього природного середовища на початок 2015 року по Департаменту житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури збільшуються видатки  на 600 тис. грн для розробки проектно-кошторисної документації на реконструкцію очисних споруд у трьох населених пунктах Вовчанського, Красноградського та Харківського районів.  

Станіслав Сорока

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта