Харківські депутати обговорили шляхи співпраці з німецькими колегами

11.06.2016 15:53 Влада
Фото: oblrada.kharkov.ua Фото: oblrada.kharkov.ua
Делегація Харківської облради на чолі с Сергієм Черновим відвідала Німеччину, де зустрілася з колегами з Баварського парламенту.

 

Українські та німецькі народні обранці обмінялися думками щодо можливостей співпраці в галузі сільського господарства, освіти, фінансів. Також депутати спілкувалися про перспективні кластери та шляхи їх розвитку. Акцент було зроблено на питаннях енергоефективності, сторони поділилися своїм досвідом та планами у цьому напрямі.

Голова Харківської обласної ради Сергій Чернов зробив запис до Книги почесних гостей Баварського парламенту: «Дякую за теплу атмосферу і гостинність, з якими зустріли делегацію Харківської області в Баварському ландтазі, де ми почерпнули чимало корисної та цікавої інформації. Сподіваюся, нинішня зустріч зблизить наші регіони, стане початком продуктивної і взаємовигідної співпраці між баварською землею та Харківською областю».

Без води може залишитися місто на Харківщині


Також депутати обласної ради з ложі почесних гостей змогли на власні очі спостерігати за роботою своїх колег. Харківська делегація була запрошена на пленарне засідання Баварського парламенту, а також ознайомилася з роботою парламентаріїв, політичних фракцій і комітетів Баварського ландтагу.

Савелій Мякушко

Автор: Администратор сайта