Кілька стихійних мітингів відбулося у центрі Харкова (ФОТО)

09.05.2015 09:31 Влада
фото з соцмережі фото з соцмережі
Сьогодні у центрі Харкова кілька громадських організацій та представників "лівих" партій намагалися провести акції та покладання квітів на честь Дня Перемоги. Увесь час їх супроводжує міліція та проукраїнські налаштовані активісти.

Зокрема організація "Союз радянських офіцерів" провела ходу попри заборону суду.

У супроводі міліцейського конвою близько двадцяти пенсіонерів у військовій формі і орденах, а також приблизно тридцять молодих людей пройшли колоною від виходу станції метро "Університет" до пам'ятного каменю біля будівлі Харківського апеляційного господарського суду на вулиці Галана.



Там їх уже чекали активісти "Громадська варта Харків", а також проукраїнськи налаштована молодь. Між ними виникли словесні перепалки, а в одного з учасників акції зірвали з грудей георгіївську стрічку.

Також кілька десятків активістів різних громадських організацій зібралися сьогодні на Меморіалі Слави в Харкові. Крім того, на Меморіал прийшли представники Комуністичної партії України.

Між комуністами і предствітелі патріотичних сил відбулася словесна перепалка. Після чого окремими групами активісти пройшли по вулиці Сумській до площі Свободи.

Опівдні біля пам'ятного знака Незалежності України зібралося близько 50 представників КПУ різного віку, а також кілька десятків людей з державними прапорами.

Імпровізований мітинг охороняли правоохоронці. Міліція вимагає від присутніх розійтися, оскільки всі масові акції у Харкові сьогодні заборонені.



Станом на 12.00 більше половини комуністів розійшлися. Ті, хто залишився, знаходяться під навісом торгового павільйону "Кулиничі", їх взяли в кільце представники правоохоронних органів. Активістів з національною символікою - близько 50 осіб. 

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта