Новий губернатор Ігор Райнін розповів про сім'ю, майно та зарплату

06.02.2015 08:01 Влада
politrada.com politrada.com
Новопризначений губернатор Харківської області Ігор Райнін розповів про сім'ю, сина-спортсмена та скромне житло.

Ігор Райнін - корінний харків'янин, має сина-тенісиста, а сам серйозно займався футболом. Про це він розповів в інтерв'ю порталу "Главное".

- Народився в Харкові в 1973 році. Мама померла в 2002 році - вона була бухгалтер-економіст, тато - інженер-електрик. Батько працював на різних посадах, в тому числі і на найнижчих робочих. Зараз він пенсіонер, йому 69 років. Мама з родини, де було п'ятеро дітей. Родом з Шевченківського району, с. Старовірівка. Батько теж із простої сім'ї. Вищу освіту здобув, коли йому було вже близько 30 років, оскільки доводилося з юності багато працювати.

Ігор Райнін розповів, що у школі, як і в ХАІ, він завжди був «хорошистом». Академію держуправління Ігор Львович закінчив з відзнакою.

З 9 до 15 років займався в секції футболу на «Металісті». Був півзахисником.

- У мене син 1999 року народження - він тенісист, гравець збірної України до 16 років. Зараз вона якраз вилетіла до Франції на Кубок Європи. Свого часу син входив до вісімки кращих гравців Європи. Є там такий рейтинг, де фактично відображаються всі гравці, включаючи Австралію і США. Сьогодні він у першій тридцятці і є досить відомим в юнацькому тенісі спортсменом, - розповідає Ігор Райнін.

Губернатор одружений, має дружину 1975 року народження.

- Познайомилися в ХАІ. У 22 роки я одружився. Вона працює в центрі охорони праці. Живемо в п'ятиповерхівці, в квартирі 74 кв. м. на Нових будинках, в районі метро «Маршала Жукова». Машина батька, на якій я переміщаюся, - «Лексус», але він 2007 року, - каже Ігор Львович.

Губернатор отримує зарплату близько 5,5 тис. грн. 

Джерело: Главное
Автор: Администратор сайта