ПриватБанк застерігає українців від шахрайських розіграшів “від Президента”

Promo
06.11.2019 15:56 Корисно
ПриватБанк закликав користувачів не переходити за сумнівними посиланнями, не реєструватися на невідомих сайтах та не передавати персональні дані третім особам, навіть Президентові України.

У стрічці новин почали з’являтися рекламні повідомлення, в яких ідеться про розіграш грошей від президента. У разі переходу за рекламним посиланням користувачу пропонують зареєструватися, відповісти на соціальне опитування й отримати гроші. Під час реєстрації в користувачів просять ввести особисті дані та інформацію про рахунки в ПриватБанку. 

Банк закликає користувачів бути обачними, щоб не потрапити на гачок шахраїв. Жодної законної підстави виплачувати по 10 тисяч гривень і більше немає. Тож не слід довіряти такій рекламі, не слід переходити за сумнівними посиланнями та розголошувати особисту інформацію, дані своїх банківських карток.

У ПриватБанку наголошують: якщо ви маєте сумніви щодо операцій зі своїми картками, вважаєте, що могли стати жертвою шахрайства, негайно звертайтеся на гарячу лінію 3700. 

Читайте також: ПриватБанк увійшов до топ-100 найбільших світових банків-еквайрерів