Американці збирають допомогу хокейній команді з Харкова

14.11.2017 17:06 Спорт
Фото: facebook.com/Катерина Середенко Фото: facebook.com/Катерина Середенко
В штаті Нью-Джерсі пройде благодійна акція на підтримку харківських «Пантер».

Підтримати своїх українських колежанок вирішили дівчата з хокейної команди «Ягуари» (Нью-Джерсі, США). 25 листопада в Нью-Джерсі відбудеться благодійна акція «Extravaganza» на підтримку харківських «Пантер», а також для їх майбутньої дитячої команди. Гравчині «Ягуарів» кататимуться на льоду з усіма бажаючими. Наразі американки для харків’янок зібрали вже 15 комплектів екіпіровки.

— З представниками команди ми випадково познайомилися в соцмережі. Почали спілкуватися з тренером «Ягуарів» Попсом Раяном, і виникла ідея допомоги нашій команді — зібрати хокейну екіпіровку для основної команди, а також для дитячої команди. Дівчаток 6-12 років ми плануємо набирати після Нового року. Благодійна допомога від «Ягуарів» дозволить зняти фінансове навантаження з батьків, у дівчаток вже буде екіпіровка, —  розповіла «СК» президент «Пантер» Катерина Середенко.

Ніхто з «Ягуарів» раніше в Україні не бував, але вже в квітні американська команда прилетить до Харкова на міжнародний турнір, господарками якого будуть «Пантери».

Читайте також: У Харкові відкрився «Соціальний готель»

Юлія Міронюк

Автор: Администратор сайта