Добкін та керівництво “Металіста” вимагають покарати “Дніпро”

07.10.2013 07:14 Спорт
http://obozrevatel.com/ http://obozrevatel.com/

ФК “Металіст” написав відкритий лист з вимогою покарати “Дніпро”.

ФК “Металіст” звернувся до ФФУ з вимогою зарахувати технічну поразку ФК "Дніпро" через порушення норм безпеки і Регламенту проведення змагань у матчі.

“Після 45 хвилин, протягом яких стадіон залишався без освітлення , делегатом матчу було прийнято рішення про зупинку поєдинку. Варто взяти до уваги , що подібне порушення - не форс -мажор , стадіон є власністю ФК " Дніпро" і саме клуб несе всю відповідальність за те , що сталося на "Дніпро - Арені" , а саме: незабезпечення належних умов для проведення матчу , а також незабезпечення безпеки протягом 45- хвилинної паузи (відсутність світла на евакуаційних виходах з трибун , проникнення двох вболівальників господарів по металевих конструкціях на дах з наступним скиданням палаючих фаєрів на голови уболівальникам "Металіста" , використання безлічі піротехнічних засобів , засліплюючих лазерних вказівок і т. п.).

Вважаємо , що з боку клубу не було прийнято ніяких активних дій , щоб вирішити технічні проблеми і прискорити процес усунення проблем з освітленням,” - йдеться у зверненні ФК “Металіста”.
У свою чергу голова ХОДА Михайло Добкіна також упевнений у тому, що вина за зірваний матч повністю лежить на ФК “Дніпро”.

- Ганьба “Дніпру” за таку організацію матчу. І ще більша ганьба за спробу виправдатися, - написав губернатор у своєму Твітері. - Для особливо “обдарованих”, у нас все за розкладом. Світло на стадіоні “Металіст” не гасне, як у деяких.

Нагадаємо, після першого тайму матчу "Дніпро"-"Металіст" несподівано зникло світло.

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта