Донецьке дербі буде багатим на голи. Прогноз СК

24.11.2017 17:45 Спорт
Фото: 112.ua Фото: 112.ua
«СК» підготував прогноз на матч української Прем'єр-ліги «Олімпік» — «Шахтар», який відбудеться завтра, 25 листопада.

«Олімпік» — «Шахтар», початок — о 17:00.

Донецький «Шахтар»тижня, що минає, 21 листопада, зазнав прикрої розгромної поразки на виїзді від «Наполі» (0:3). Тепер команді Паулу Фонсеки треба перемикатися на внутрішню першість, де останнім часом справи йдуть не дуже. В останніх чотирьох матчах Української Прем'єр-ліги донеччани здобули всього п'ять очок. Це вкрай мало, навіть якщо врахувати вітчизняне класико з «Динамо». Тому «Шахтарев» треба покращувати свої результати в УПЛ. І починати це якраз з донецького дербі, матчу проти «Олімпіка».

Фото: shakhtar.com

Команда Романа Санжара в цьому сезоні демонструє хороший футбол, який на даний момент дозволяє їм знаходиться на третьому місці з триочковим відривом від четвертого «Вереса». Втім в останній час «Олімпік» також лихоманить — в пасиві колективу триматчева безвиграшна серія. І якщо підопічні Санжара не зберуться, то можуть потрапити під роздачу «Шахтарю». Думаємо, так і буде.

Фото: dynamomania.com

Незважаючи на те, що «Олімпік» «низова» команда і в цьому сезоні пропустила два або більше м'ячів (лише один раз вони пропустили три) в семи з 19 поєдинків, припускаємо, що зараз вони нахапаються від «Шахтаря». «Гірники» злі самі на себе за нереалізовані моменти в першому таймі гри з «Наполі», які коштували їм дострокового виходу з групи. І тепер атакуючі гравці «гірників» захочуть відігратися на «Олімпіку». Тому ми прогнозуємом, що команда Фонсеки в донецькому дербі заб'є два або більше м'ячів. Наша ставка — «індивідуальний тотал «Шахтаря» більше 2». За що в середньому вітчизняні «буки» дають «відповідь» 1,71.

Також, думаємо, що і «Олімпік» не покине поле без забитого м'яча, на що «Шахтар» відповість не один раз. Тому можна брати загальний «верх», але ми все ж зупинимося виключно на атакувальній мощі «Шахтаря».

Ставка «СК»:

«Індивідуальний тотал «Шахтаря» більше 2» за 1.71.

Розмір ставки — 5872 умовних фішок.

У банку «СК» залишилося 15000 фішок при стартових 20000.

 

 

Сашко Комаренко