Донецький «Шахтар» здобув переконливу перемогу в Харкові

05.03.2020 10:31 Спорт
Фото: shakhtar.com Фото: shakhtar.com
Доля матчу була вирішена ще в першому таймі.

Вчора, 4 березня, донецький «Шахтар» у рамках 21-го туру Української Прем’єр-ліги  на ОСК «Металіст» приймав СК «Дніпро-1», який минулої п’ятниці, 28 лютого, неочікувано в рідних стінах обіграв київське «Динамо» (3:1).  Втім створити другу сенсацію поспіль команді Дмитра Михайленка не вдалося. «Шахтар» активно розпочав цей матч, і доля поєдинку була вирішена ще до перерви.

Рахунок у матчі був відкритий вже на 4-й хвилині. Після подачі з кутового точно головою пробив Сергій Кривцов – 1:0. Через кілька хвилин «гірники» подвоїли перевагу, відзначився Жуніор Мораес. А на 19-й хвилині рахунок уже став розгромним. Це Тайсон влучно поцілив у дальній кут з меж штрафного майданчика – 3:0. До перерви «Шахтареві» вдалося забити ще раз. З ударом Тете голкіпер суперника Валерій Юрчук впорався, втім першим на добиванні опинився Євген Коноплянка – 4:0. За такого рахунку команди й пішли відпочивати.

Читайте також: Еліна Світоліна перервала триматчеву серію поразок

Після перерви «гірники» створили низку небезпечних моментів біля воріт СК «Дніпро-1», втім реалізувати бодай один з них у гравців «Шахтаря» не вийшло. А ось підопічні Дмитра Михайленка в кінці матчу зуміли забити гол. СК «Дніпро-1» заробив пенальті, який впевнено реалізував Владислав Супряга.

4:1 – переконлива перемога «гірників» у Харкові.

Автор: Савелій Мякушко