Еліна Світоліна виграла перший матч після повернення в теніс

13.04.2023 09:20 Спорт
Фото: espn.co.uk Фото: espn.co.uk

Тенісистка з Харкова Еліна Світоліна наразі виступає на турнірі в Швейцарії, де здобула першу звитягу після народження дитини.

Як передає медіа «Слобідський край», на початку цього місяця харківська тенісистка Еліна Світоліна повернулася в теніс після річної перерви. Ця пауза була пов'язана з вагітністю та народженням доньки Скай, яка з’явилася на світ 15 жовтня минулого року.

Перший матч після повернення харків’янка програла в трьох сетах спортсменці з Казахстану Юлії Путінцевій. Це трапилося в 1/32 фіналу турніру, який проходив в американському Чарльстоні. Потім українка заявилася на змагання в швейцарському місті К'яссо. Вчора, 12 квітня, в стартовому раунді, 1/16 фіналу, нашій землячці протистояла румунка Єлена-Габріела Русе. Еліна здобула впевнену перемогу 2:0 – 6:4; 6:2.

В 1/8 фіналу Світоліна гратиме проти ще однією румунки Александри Ігнатик. Цей поєдинок відбудеться сьогодні, 13 квітня, його старт запланований на 14:30 за київським часом.

Нагадаємо, у Краснограді провели благодійний турнір з футзалу, а у Харкові команди з деокупованих громад Харківської області розіграли незвичний кубок. А у Валках пройшов турнір з футзалу.

Більше новин спорту читайте на нашому сайті.

Автор: Володимир Олександров