Футбольна команда з Пісочинської громади виграла Кубок Незламності

01.11.2023 16:50 Спорт
Фото: Харківська районна військова адміністрація Фото: Харківська районна військова адміністрація

У місті Люботин пройшов фінал Кубка Незламності з футболу Харківського району, в якому переможець визначився в серії післяматчевих пенальті.

Як передає медіа «Слобідський край», 29 жовтня відбувся фінал Кубка Незламності з футболу Харківського району. У ньому зустрілися переможець та бронзовий призер чемпіо­нату Харківського району 2023 року, сковородинівська «Нива» і коротичанський «Промінь».  Коротичанці на першій хвилині поєдинку відкрили рахунок у матчі, втім ще до перерви сковородинівці відновили паритет у грі. Другий тайм пройшов без забитих м’ячів, тому доля трофея вирішувалася у серії післяматчевих пенальті. Там сильнішими виявилися гравці «Променя». Команді-переможниці був вручений кубок, виготовлений зі снарядної гільзи.

– Вийшла хороша рівна гра. Ми одразу забили у першій атаці. Могли подвоювати свою перевагу, але влучили у поперечину. Потім до перерви пропустили. У другому таймі мали два хороші моменти, але не реалізували їх. Другий гол таки забили, але його не зарахували через офсайд. А хвилин за 10 до кінця суперник влучив у штангу. Якби вони забили гол, ми б навряд чи відігралися. Та в серії післяматчевих пенальті ми виграли. Хлопці молодці, налаштувалися належним чином та здобули кубок, – розповів медіа «Слобідський край» тренер «Променя» Іван Бідоленко.

Нагадаємо, в селищі Андріївка провели мініфутбольний турнір та велопробіг. А сахновщинський «Колос» став переможцем чемпіонату Дніпропетровщини. 

Також ми розповідали, як живе спорт Богодухівської громади під час війни.

Більше новин рубрики спорт читайте на нашому сайті.

Автор: Савелій Мякушко

Теги: