Футбольні топ-клуби Англії стежать за воротарем з Краснограда

12.12.2017 12:10 Спорт
Фото: fc-dnipro.com.ua Фото: fc-dnipro.com.ua
Воротар «Зорі» Андрій Лунін своєю грою привернув увагу відомих клубів.

Останнім часом з'явилися чутки про те, що мадридський «Реал» зацікавлений у воротарі «Зорі» Андрії Луніну. Однак, за словами генерального директора луганського клубу Сергія Рафаїлова, за 18-річним красноградським голкіпером стежать скаути інших відомих футбольних клубів — лондонських «Арсеналу» і «Тоттенхема». Про це повідомляє офіційний сайт «Зорі».

— Я не чув про те, щоб їм цікавився «Реал». Але інші клуби за ним стежать. За останні місяці наші матчі відвідали скаути різних клубів. І «Арсеналу», і «Тоттенхема». Були присутні скаути і з Німеччини, Італії, Бельгії, Іспанії. У Андрія ще півтора року контракту, і він нікуди не йде, — підкреслив Сергій Рафаїлов.

Нагадаємо, Андрій Лунін є уродженцем Краснограда Харківської області. 19-річний воротар виступав за молодіжні склади харківського «Металіста» і «Дніпра», після чого в 2016 році дебютував у першій команді «біло-блакитних». Влітку цього року перебрався до табору луганської «Зорі», де став основним воротарем. У поточному сезоні української Прем'єр-ліги Лунін відіграв 16 матчів, в яких пропустив 22 м'ячі, а чотири гри відстояв на нуль.

Читайте також: Визначився суперник Шахтаря в плей-оф Ліги чемпіонів

Савелій Мякушко

Автор: Олександр Гаркавець