Футзалки – це взуття для занять футболом у спортивному залі

Promo
02.10.2018 16:27 Спорт

Футзалки – це взуття для занять футболом у спортивному залі. Такі тренування мають декілька нюансів, так як вони відбуваються у закритому невеликому просторі, то футболістам потрібно реагувати швидше та якісніше. Впливає таке приміщення і на швидкість. Покриття теж досить тверде, проте воно не витримає сильних ударів моделей з шипами. Саме для цього і потрібні футзалки: у них немає шипів, а підошва виконана зі спеціальної гуми. Завдяки такому матеріалу вдається добитися гарного зціплення зі сковзкою підлогою. Ця особливість допомагає гравцям пересуватися не лише швидко, а й безпечно. У широкому асортименті вас чекають футзалки на сайті Футболстайл: ми знайшли найкращі варіанти для кожного спортсмена.

Як обрати футзалки

Футзалки не лише забезпечують надійне зціплення з підлогою. Їхня основна функція полягає також і в необхідності захисту ноги від травм та перевтоми під час тренувань або гри. Якісне взуття допомагає витримувати виснажливі забіги, при цьому зберігаючи ноги в нормальному стані. Якщо під час гри ви відчуваєте втому досить рано, тоді є сенс обрати нове взуття.

Маркуються моделі з гумовою підошвою двома способами:

ІС. Такі футзалки існують спеціально для тренувань або гри на рівній поверхні. По дизайну вони схожі на класичні футбольні бутси, верхня частина може бути виготовлена із шкіри або синтетичного матеріалу. Такі моделі краще всього підійдуть тим, хто звик до твердої колодки;

FS. Футзалки цього типу більш підходять для новачків або любителів – вони м’які, вироблені з нубука або текстилю. Таке взуття підходить для тих, хто хотів би обрати легшу пару для продуктивної гри.

Якщо спортом вирішила займатися ваша дитина, тоді таке взуття стане вам у нагоді. У ньому юний футболіст буде відчувати комфорт, і навіть виснажливі тренування викликатимуть бажання йти до нових перемог. Купити футзалки для активних занять футболом можна у нашому інтернет-магазині.