Футзальна жіноча команда з Харківщини претендує на звання кращої в світі

11.01.2022 13:45 Спорт
Фото: фейсбук "Спортивный Харьков" Фото: фейсбук "Спортивный Харьков"
Команда «Збірна Харківської області – Тесла» посперечається за нагороду з дев’ятьма командами із сімох країн світу.

Кращим футзальним клубом світу за версією порталу авторитетного Futsalplanet.com може стати харківська «ЗХО-Тесла». Про це повідомляє портал «5х5».

Суперниками «ЗХО-Тесла» у боротьбі за престижну нагороду від порталу стали дев’ять команд: італійські «Чітта ді Фальконара» та «Пескара», португальська «Бенфіка», бразильські «Леоаш де Серра» та «Табоао до Серра», іспанська «Депортіво Бурела»,  російська «Норманочка», іранська «Плайєш Нафт Абадан» та аргентинська «Атлдетіко Сан-Лоренцо».

Читайте також: Команди з Куп'янська, Рогані та Циркунів перемогли у Спартакіаді з футзалу

Окрім головного командного призу, члени харківського клубу претендують на індивідуальні нагороди. За перемогу в номінації «Кращий голкіпер жіночої команди» бореться воротар «ЗХО-Тесла» Вікторія Сагайдачна, а кращим тренером може стати колишній наставник команди з Харківщини Василь Сухомлинов.

Джерело: 5х5

Команда з Харківщини є чинним чемпіоном України та володарем національного Кубка з футзалу, причому обидва трофеї клуб виборов уперше в своїй історії. Також спортсменки брали участь у матчі за PARIMATCH Суперкубок України, але поступилися своїм візаві з київського «Будстару-НПУ».

Автор: Михайло Татарінов