Головного тренера «Металіста 1925» відсторонили від роботи

12.09.2018 11:57 Спорт
Фото: metalist1925.com Фото: metalist1925.com
Замість Сергія Валяєва команду тренуватиме Олександр Горяїнов.

Як повідомляє офіційний сайт харківського «Металіста 1925» вчора, 11 вересня, керівництво клубу через невідповідність етичним та професійним якостям, зневагу до честі і гідності футболістів та працівників клубу вирішило відсторонити головного тренера Сергія Валяєва від виконання обов'язків. Про це команді перед початком тренування повідомив генеральний директор харківського клубу Володимир Лінке.

— Як генеральний директор клубу беру на себе всю відповідальність за мою рекомендацію Сергія Валяєва і призначення його на посаду головного тренера нашого клубу. Це моя особиста помилка, оскільки я не міг уявити, що виважена, спокійна і толерантна людина, яка добре працювала у нашій команді «Металіст Юніор», отримавши всі повноваження і владу керівника, перетворилася на грубу, непослідовну, безсистемну особу, — каже Володимир Лінке. — На всі бажання Сергія Валяєва наш клуб відповідав належним чином, незважаючи на суттєві витрати, і робив все задля забезпечення його комфортної роботи. На превеликий жаль, Сергій Валяєв вдався до інтриг, конфліктів майже з усіма співробітниками, створення різних угрупувань в командному середовищі, зневаги до ветеранів і провідних гравців, образ і безпідставних звинувачень, особливо тих, хто зробив особистий значний внесок в створення команди та її переможний поступ. Уболівальникам, усім небайдужим та шанувальникам футболу — мої глибокі вибачення.

Вчорашнє вечірнє тренування команди провів асистент головного тренера Сергій Ралюченко, а виконувати обов'язки головного тренера буде Олександр Горяїнов.

Cергій Валяєв у свою чергу на звинувачення в свою адресу відповів наступне:

«Спасибі всім за роботу! Команді успіхів! Я завжди жив і буду жити футбольними критеріями! Бог вам суддя, це моя вам відповідь на те, що я прочитав на сайті у свою адресу! У відповідь не скажу ні слова! Успіхів команді!», — написав Сергій Валяєв на своїй сторінці в одній із соціальних мереж.

Нагадаємо, Сергій Валяєв очолив «Металіст 1925» у травні цього року і вивів команду у Першу лігу, де після восьми турів «жовто-сині» з 12 очками посідають сьоме місце.