Харківський «Металіст 1925» несподівано відібрав очки у київського «Динамо»

26.11.2022 20:00 Спорт
Фото: ФК «Металіст 1925» Фото: ФК «Металіст 1925»
Сьогодні, 26 листопада, харківський «Металіст 1925» провів останню гру року.

Харківський «Металіст 1925» у рамках 15-го туру УПЛ  на виїзді зустрічався з київським «Динамо». Столичні футболісти були явними фаворитами цього матчу, втім більш скромний суперник зумів їх здивувати. У першому таймі кияни створили кілька непоганих моментів, утім реалізувати їх не змогли. Найкращий шанс відзначитися до перерви був в одного з лідерів столичної команди Віктора Циганкова. Наприкінці стартової половини гри харків’яни у власному карному майданчику збили капітана команди-суперниці Сергія Сидорчука – арбітр зустрічі Максим Козиряцький указав на одинадцятиметрову позначку. До м’яча підійшов Циганков, але воротар «Металіста 1925» Олег Мозіль зумів відбити удар динамівця.

У другому таймі харків’яни в атаці були більш небезпечними, аніж до перерви. Прекрасний шанс відкрити рахунок у матчі був у форварда гостей Андрія Борячука, втім він у ближньому бою не зумів переграти воротаря суперника Руслана Нещерета.

Кияни, в свою чергу, хотіли здобути в цьому матчі три очки, однак зробити це їм не вдалося.

0:0 – харків’яни продовжили свою безпрограшну серію до чотирьох матчів. До речі, «Металіст 1925» став єдиною командою в цьому розіграші УПЛ, яка не пропустила в матчах проти донецького «Шахтаря» і «Динамо».

Інший харківський клуб «Металіст» свій матч 15-го туру проводив днем раніше, 25 листопада. Підопічні Олега Ратія на виїзді розійшлися миром з одеським «Чорноморцем» – 0:0.

Після 15 турів «Металіст 1925» набрав 18 очок і йде шостим. В активі «Металіста» 16 залікових балів,  завдяки яким вони перебувають на 10-й сходинці турнірної таблиці.  

Автор: Володимир Олександров