Харківський «Металіст» підписав бразильського захисника

22.06.2021 08:45 Спорт
Фото: fcmetalist.com.ua Фото: fcmetalist.com.ua
У Харкові пройшла презентація першого літнього новачка «Металіста» Маілтона.

21 червня в центрі Харкова відбулася презентація першого новачка відродженого «Металіста». Ним став бразильський правий захисник Маілтон дос Сантос де Са. У присутності журналістів виконавчий директор «Металіста» Валерій Гріга і Маілтон поставили свої підписи під контрактом. 23-річний футболіст виступатиме в харківській команді під 98-м номером. 

23-річний футболіст, який може зіграти як на позиції крайнього захисника, так і в півзахисті, є вихованцем «Палмейраса». Також на батьківщині Маілтон (наголос на букву І) виступав за «Атлетіко Мінейро» і «Корітібу». Незважаючи на молодий вік, провів уже достатньо багато матчів на найвищому рівні — зокрема, в бразильській Серії А та континентальних кубках. Про це повідомляє пресслужба «Металіста».

За словами Валерія Гріги, «Металіст» витримав серйозну конкуренцію, зумівши отримати у свої ряди швидкого і технічного футболіста.

Читайте також: Харківському футбольному клубу «Метал» дозволили повернути назву «Металіст»

На презентації бразильця був присутній і експрезидент «Металіста» Олександр Ярославський. Він сказав, що підписанням Маілтона харківський клуб тільки відкриває трансферний сезон.

– Як і обіцяли уболівальникам, ми послідовні у своїх обіцянках, цілі і завданні. Обіцяли, що повернемо «Металіст», – повернули, «Металіст» на місці. Обіцяли, що відновимо інфраструктуру клубу, – займаємося нею. Я обіцяв, що будуть трансфери, серйозні, такі, які дозволять грати в Лізі Європи? Ось, будь ласка, перший трансфер – Маілтон. Це тільки початок, – сказав Олександр Ярославський.

Він зазначив, що протягом найближчих днів буде оголошено і про інших новачків харківського клубу.

Автор: Олександр Гаркавець