Керівництву «Металіста» не цікавий футбольний клуб

15.05.2016 11:24 Спорт
Фото з соцмережі Фото з соцмережі
У заключному матчі сезону харківський «Металіст» підтримували віддані вболівальники і тренерський склад. Керівництво «жовто-синіх» проігнорувало домашній поєдинок з київським «Динамо».

У заключному 26 турі «Металіст» приймав у себе в гостях київське «Динамо». Харків'ян підтримував тренерський склад і віддані фани команди. Керівництва «жовто-синіх» на стадіоні не було.

- Керівництво про нас вже давним-давно забуло і вічно в якихось роз'їздах, в Москві. Я не знаю, що там місяцями можна робити в Москві. Останній матч, кінець сезону, ніхто не приїхав, не подякував. Тільки тренерський штаб і вболівальники. Не хочеться навіть про це далі говорити, - розпов після матчу FootBoom захисник харківського «Металіста» Дмитро Рижук.

Також футболіст зазначив, що йому досі не відоме майбутнє клубу. «Жовто-сині» сподіваються, що команду вдасться зберегти і Харків не зникне з еліти українського футболу.

ВОРОТАРЯ «МЕТАЛІСТА» НАЗВАЛИ НАЙКРАЩИМ

ВЕЛИКИЙ ФУТБОЛ ЙДЕ З ХАРКОВА

Фанати висловили свій протест проти політики нинішніх функціонерів «Металіста». Перед стартом другого тайму вболівальники влаштували петардну атаку. Димова завіса огорнула весь стадіон. Все виявилося в тумані, як і майбутні клубу. Через дим головний арбітр матчу продовжив перерву на 15 хвилин.

За підсумком матчу «Металіст» поступився киянам з рахунком 1: 4 і зайняв 10 сходинку турнірної таблиці.

Мирослава Кольцова

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта