Харківські регбісти отримали шість перемог поспіль (ФОТО)

08.11.2012 10:12 Спорт
фото РК "Олімп" фото РК "Олімп"

Восьма перемога в історії змагань і шоста перемога поспіль у чемпіонатах України з регбі –  таким був результат харківських регбістів у домашньому матчі десятого туру проти львівського «Сокола».

У цьому поєдинку харків’яни продемонстрували справжню чемпіонську гру. Уже на п’ятій хвилині Олег Литвиненко здійснив першу спробу й вивів господарів поля вперед.

Надалі «Олімп» атакував із завидною регулярністю й набирав очки. У свою чергу «Сокіл» намагався захищатися та іноді переходити в атаку. Одного разу львів’янам вдалося заробити небезпечний штрафний біля воріт господарів, який завершився точним ударом Віктора Кириченка. Це була єдина результативна дія гостей за весь матч. Харків’яни ж долю поєдинку майже повністю вирішили вже в першому таймі, який завершився з рахунком 38:3 на користь господарів.


Однак, навіть маючи таку солідну фору, після перерви харківські регбісти вирішили обертів не збавляли й остаточно добили «соколят», заробивши спільними зусиллями ще 65 очок! У підсумку – розгромна перемога «Олімпу» з рахунком 103:3, яка гарантувала підопічним Валерія Кочанова та Сергія Недбайла золоті нагороди нинішнього чемпіонату. Особливо в грі з львів’янами відзначився Олег Косарєв, який набрав у матчі 44 ігрові очки.

Кращий бомбардир трьох останніх чемпіонатів країни зробив чотири спроби й забив 12 реалізацій. Тричі «місто» суперника відвідав Олег Литвиненко, по два рази – Вадим Колишкін і капітан команди Сергій Церковний.

«Срібло» нинішнього регбійного сезону, як і рік тому, дісталося одеській команді «Кредо-63». На третьому місці завершив національний чемпіонат «Сокіл». Ще одна харківська команда – «ТЕХ-А-С» фінішувала в підсумковій таблиці на шостій позиції.

Олексій Заржицький, матеріал з газети "Слобідський край" №134 від 08.11.2012

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта