«Металісту-1925» до снаги поборотися за вісімку кращих в УПЛ

Promo
22.07.2021 11:30 Спорт
Харківський футбольний клуб «Металіст-1925» готується до непростого сезону в елітному українському дивізіоні – Прем’єр-лізі.

Харків’яни здобули право зіграти в УПЛ, посівши третю сходинку в минулому розіграші Першої ліги, і це дозволило «Металісту-1925» у компанії з рівненським «Вересом» та одеським «Чорноморцем» підвищитися в класі.

Керівництво та вболівальники «Металіста-1925» сподіваються, що команді вдасться затриматися в елітному дивізіоні надовго, і, як мінімум, у сезоні, що розпочинається вже цими вихідними, у команди з Харкова є непогані шанси, аби зберегти прописку в УПЛ. Такої думки дотримуються і експерти відомої беттинг-компанії 1хставка, яка завжди готова запропонувати своїм гравцям широкий вибір об’єктів для парі, які стосуються українського футболу. І якщо завантажити 1хСтавка на Андроїд безкоштовно у вигляді зручного додатка, то в ньому можна знайти відповідну довгострокову лінію на шанси команд УПЛ у новому сезоні, де «Металісту-1925» аналітики пророкують місце в Топ-8 команд серед 16 учасників. Тобто роль міцного середняка.

Також у харківської команди є непогані шанси, аби розпочати кампанію в елітному дивізіоні з позитивного результату. Адже в першому турі «Металіст-1925» грає вдома проти львівського «Руху», і на думку експертів ще однієї відомої беттинг-компанії Паріматч, вірогідність перемоги двох колективів приблизно однакова. Тим, хто бажає використати актуальні бонуси Парі Матч саме на цьому протистоянні, варто знати, що шанси харківської та львівської команд на здобуття трьох очок у відсотковому відношенні становлять приблизно по 36 %. Тобто, як мінімум, на нічию представник Харкова в УПЛ у дебютному турі сезону цілком може розраховувати.

Нагадаємо, що «Металіст-1925» та «Рух» зустрічалися між собою, ще виступаючи в Першій лізі українського футболу – в сезонах 2018/19 та 2019/20 років. Наразі переваги в очних дуелях немає в жодної зі сторін – 1 перемога представника Львівщини, 2 нічиї та 1 перемога харків’ян. Різниця забитих м’ячів у цій дуелі за 4 «побачення» теж рівна – 4:4.