Михайло Мудрик з міста Красноград забив перший гол за «Челсі»

03.10.2023 10:01 Спорт
Фото: sportingnews.com Фото: sportingnews.com

2 жовтня уродженець міста Красноград Михайло Мудрик забив перший м’яч за лондонський «Челсі». Сталося це в грі проти «Фулхема».

Як передає медіа «Слобідський край», вчора, 2 жовтня, в рамках сьомого туру Англійської Прем’єр-ліги пройшло лондонське дербі – «Фулхем» на своєму полі приймав «Челсі». У стартовому складі «аристократів» на цей матч вийшов футболіст з міста Красноград Михайло Мудрик. Саме наш земляк на 18-й хвилині матчу відкрив рахунок у зустрічі. Леві Колвілл віддав на Мудрика, той зблизився з воротарем суперника і впевнено його пробив – 0:1. За кілька миттєвостей «Челсі» подвоїв перевагу. Забив албанець Армандо Броя, який і встановив підсумковий результат зустрічі – 0:2.

Цей гол Михайла став дебютним за «Челсі», до якого він приєднався в січні цього року. Мудрик став сьомим українцем, який забивав в чемпіонаті Англії і першим з Харківської області.

– Дуже радий, що Мишко забив такий довгоочікуваний гол і для мене, і для всіх своїх уболівальників. Сподіваюся, що цей м’яч наддасть йому впевненості і стане якимось поштовхом. Дуже великі сподівання у мене на жовтневі матчі збірної, що він там себе проявить і заб’є гол, – ділиться у розмові з кореспондентом медіа «Слобідський край» перший тренер Мудрика Михайло Меркулов.

Нагадаємо, в селищі Андріївка провели мініфутбольний турнір та велопробіг. А сахновщинський «Колос» став переможцем чемпіонату Дніпропетровщини. 

Також ми розповідали, як живе спорт Богодухівської громади під час війни.

Більше новин міста Красноград читайте на нашому сайті.

Більше новин рубрики спорт читайте на нашому сайті.

Автор: Савелій Мякушко