Національна збірна з футболу провела в Харкові останній матч перед Євро-2020. Фото

08.06.2021 09:15 Спорт
Фото: Іван Родітєлєв Фото: Іван Родітєлєв
Збірна України з футболу в Харкові зустрічалася з командою Кіпру, яку розгромила 4:0.

7 червня збірна України проводила останній контрольний поєдинок перед стартом на Євро-2020. На ОСК «Металіст» підопічні Андрія Шевченка приймали збірну Кіпру. Перший гол у цій зустрічі вболівальники побачили в другій половині стартового тайму. На 36-й хвилині Олександр Зубков вийшов віч-на-віч з воротарем суперника, втім у карному майданчику його збив Антреас Панайоту. Арбітр зустрічі Віталійс Спасйонніковс призначив пенальті і видалив кіпріота. До м’яча підійшов Андрій Ярмоленко, який і відкрив рахунок у зустрічі – 1:0. А до перерви українці подвоїли перевагу. Це Олександр Зінченко реалізував ще одне пенальті – 2:0.

Читайте також: Чемпіонат Харківщини з футболу: сенсація в Первомайському

У другому таймі українці забили ще двічі. Довів рахунок до розгромного Роман Яремчук, а свій другий гол у матчі забив Ярмоленко, який і встановив підсумковий рахунок у зустрічі – 4:0.

Тепер підопічні Андрія Шевченка готуватимуться до стартового матчу на Євро-2020. Нагадаємо, що першим суперником нашої збірної на континентальній першості стане Голландія. Цей матч відбудеться 13 червня. Потім на українців чекають матчі зі збірними Північної Македонії та Австрії. 

Автор: Савелій Мякушко

Теги: