Прогноз «СК» на Лігу чемпіонів: «Шахтар» зможе зачепитися за очки у Франції

02.10.2018 14:38 Спорт
Фото: bookmaker-ratings.ru Фото: bookmaker-ratings.ru
Сьогодні, 2 жовтня, «гірники» на виїзді зіграють з «Ліоном» у рамках другого туру Ліги чемпіонів.

Перед важливою виїзною грою проти «Ліона» в Лізі чемпіонів донецький «Шахтар» від душі покуражився у внутрішній першості. В рамках Української Прем'єр-ліги в минулу п'ятницю, 28 вересня, «гірники» у Львові зустрічалися з тамтешніми «Карпатами», які досить легко «розібрали на запчастини» — 6:1.

Фото: youtube.com

Тепер на команду Паулу Фонсеки чекає складна виїзна гра проти «Ліона».

Французи в першому турі ЛЧ створили справжню сенсацію, обігравши в чужому «лігві» чемпіона Англії «Манчестер Сіті» 2:1.

Фото: guce.oath.com

А ось «Шахтар» не зміг стартувати в найпрестижнішому клубному турнірі Старого світу з перемоги, «розписавши мирову» в Харкові з німецьким «Хоффенхаймом» 2:2.

У такій ситуації «Шахтарю» для виходу з групи в обов'язковому порядку треба брати очки у Франції. Оскільки потім на українців чекає дві гри з «Манчестер Сіті», в матчах з яким розжитися очками буде дуже складно. З цього виходить, в разі поразки «гірники» ускладнять вирішення завдання виходу в плей-оф до максимуму. Але до цього може і не дійти, адже, думаємо, що чинному чемпіону України під силу розжитися в Ліоні як мінімум одним очком, а то і всіма трьома.

У вирішенні цього завдання українській команді прийшли на допомогу французькі вболівальники. «Ліон» був покараний УЄФА за поведінку своїх уболівальників у матчі 1/8 фіналу Ліги Європи сезону 2017/18 проти московського «ЦСКА», через що «ткачі» будуть позбавлені підтримки рідних уболівальників у матчі проти українського гранда. Зрозуміло, цей факт на руку донецькій команді. Плюс «гірники» розуміють, якщо вони програють у Франції, то ускладнять собі завдання виходу з групи, тому вони будуть надмотивовані сьогодні ввечері.

Ми думаємо, що українці не програють в Ліоні, на це і робимо наш прогноз, за що вітчизняні букмекери дають близько 1,85. Можна, звичайно, ризикнути і взяти «гірникам» з «0» за більш привабливі 2,6.

Прогноз «СК»:

«Ліон» — «Шахтар» — «гірники» не програють за 1,85.

Розмір ставки — 18 160 умовних фішок.

У банку «СК» 230 000 фішок при стартових 200 000.