Тоттенхем візьме своє в лисячому лігві. Прогноз СК на англійську Прем'єр-лігу

28.11.2017 15:57 Спорт
Фото: bookmaker-ratings.ru Фото: bookmaker-ratings.ru
Матч 14 туру англійської Прем'єр-ліги «Лестер» — «Тоттенхем» відбудеться 28 листопада.

«Лестер» — «Тоттенхем», початок — о 21.45 за київським часом.

Лондонська команда в минулому турі несподівано в рідних пенатах втратила очки з «Вест Бромвічем». Протягом всього матчу підопічні Маурісіо Почеттіно билися об зелену стіну (саме в формі такого кольору грали гості), але задовольнилися лише одним заліковим балом (1:1), хоча і зовсім могли програти. «Шпорам» досить важко розкривати команди з насиченою обороною, про що свідчить той матч. Але зараз, в матчі з «Лестером», їм буде легше домогтися свого.

Фото: eurosport.ru

По-перше, в рідних стінах «Лестер», навіть не зважаючи на такого грізного суперника, з перших хвилин не буде притискатися до власних воріт і грати на нічию, що успішно в минулому турі зробив «Вест Бром». «Лисиці» далеко не ідеальні в захисті, і такі небезпечні гравці гостей, як Сон Хин Мін, Деле Аллі, Крістіан Еріксен і Гаррі Кейн,постараються першими вийти вперед. Якщо їм це вдасться, а ми думаємо, що так і буде, то лондонці зроблять акцент на свої разючі контратаки, які потріпають чимало нервів «лисячим» оборонним редутам.

По-друге, «Лестер» тільки близько місяця тому очолив новий тренер Клод Пюель. З приходом французького фахівця «лисиці» вже трохи активізувалися в плані набраних очок. За чотири тури «Лестер» заробив п'ять, а за минулі 9 — 9. Але все ж команді треба час, щоб задумки тренера здійснилися. І в матчі проти такого сильного суперника, як «Тоттенхем», їм буде складно зачепитися хоча б за одне очко.

Донецьке дербі буде багатим на голи. Прогноз СК

І по-третє, «Тоттенхему» пора вже почати поправляти своє становище у внутрішній першості. Зараз в пасиві лондонців чотириматчева безвиграшна серія в АПЛ, через що команда вилетіла з «топ-4», опинившись на п'ятому місці. Почеттіно після останнього матчу з «ВБА» зазначив, що відставання їх команди від лідера «Манчестер Сіті» дуже велике — 13 очок. Тому визріває логічний висновок — лондонці направлять максимум сил на Лігу чемпіонів, де зараз у них складається все добре. Але якщо лондонці продовжуватимуть так само виступати в Прем'єр-лізі, то вони і зовсім можуть залишитися без ЛЧ в наступному сезоні. А це Почеттіно навряд чи допустить.

Фото: news.sportbox.ru

Виходячи з усього вищевикладеного, ми віддаємо перевагу гостьовій команді і ставимо на її «чисту» перемогу, за що вітчизняні «буки» в середньому дають 1,74. Більш ризиковані любителі ставок можуть в одному «заряді» об'єднати виграш лондонців і «тотал більше 2,5». Думаємо, що матч буде багатим на голи, і вони трапляться з обох боків, втім переможцями з цієї дуелі вийдуть саме «шпори».

Ставка «СК»:

«Чиста» перемога «Тоттенхема» за 1,74.

Розмір ставки — 5041 умовна фішка.

У банку «СК» залишилося 20000 фішок при стартових 20000.

Сашко Комаренко