Усе вирішилося в овертаймі: хто став переможцем Кубка Валківської громади з футболу

14.08.2023 14:50 Спорт
Фото: facebook.com/FootballValky Фото: facebook.com/FootballValky

13 серпня у Валках Харківської області пройшов фінал Кубка Валківської територіальної громади. За трофей сперечалися ФК «Богодухів» та шарівська «Нива», які видали надемоційний поєдинок з великою кількістю голів.

Про це медіа «Слобідський край» розповів голова громадської організації «Федерація футболу Валківської громади» Микола Крикун.

За його словами, краще фінальний поєдинок почав «Богодухів», який відзначився двома швидкими м’ячами. До перерви шарівська «Нива» зуміла відіграти один гол. У другому таймі команда з Валківської громади не тільки зрівняла рахунок, а й уперше в матчі вийшла вперед, 3:2. Втримати цю перевагу і виграти трофей в основний час матчу шарівцям не вдалося. «Богодухів» відновив паритет і перевів зустріч до овертайму. У першій 15-хвилинці «Нива» забила четвертий гол. Наприкінці другого екстра-тайму богодухівці не тільки зрівняли рахунок, а й забили п’ятий м’яч, який їм приніс бажану перемогу в Кубку.

– Це не фінал, це якесь чудо було, я таких ігор давно не бачив. Емоції в цьому матчі були такі, що не передати словами. Коли «Богодухів» забив п’ятий гол, усі їхні гравці вилетіли на поле, раділи так, начебто Лігу чемпіонів виграли. Це був просто неперевершений матч двох рівних команд, які варті одна одної, – сказав Микола Крикун.  

Раніше ми писали, що у Валківській громаді планують залишити школярів на дистанційному навчанні.

А також, що у Валківській громаді, попри заборону на полювання на час дії воєнного стану, дозволили відстрілювати лисиць для зменшення популяції.  

Нагадаємо, мешканці Валківської громади 20 червня відправили гуманітарний вантаж, який протягом тижня збирали для постраждалої від затоплення Калинівської громади Херсонської області.

Головні новини міста Валки читайте на нашому сайті.

Автор: Савелій Мякушко