У зимовому чемпіонаті Харківської області з футболу зіграють 12 команд

10.02.2021 11:47 Спорт
Фото: fcud-hnuvs.com.ua Фото: fcud-hnuvs.com.ua
Став відомий склад учасників зимового чемпіонату Харківської області з футболу серед аматорських команд сезону 2021 року.

У зимовому чемпіонаті Харківщини з футболу сезону 2021 року братимуть участь 12 команд – чотири з Харкова і вісім з області. Ці колективи розділені на дві групи – А і Б. У групі А виступатимуть харківські «Універ-Динамо» та «Анкар», ізюмський «Крем’янець», «Лозова-Панютине», первомайський «Квадро» та «Балаклія». В іншій групі змагатимуться куп’янський «Металург», валківський «Маяк», солоницівський «Енергетик», золочівський «Колос», а також дві харківські команди – «Авангард» та «Універ-Динамо-2».  

Усі матчі турніру, які складатимуться з двох таймів по 40 хвилин, проводитимуться в Харкові за коловою системою в групах (кожний з кожним) в одне коло. Потім по дві кращі команди виходять у півфінал. Переможець групи А зіграє з другою командою групи Б, а друга команда групи А зустрінеться з кращим колективом групи Б. Потім переможці цих пар і визначатимуть кращу команду турніру.

Читайте також: Еліна Світоліна перемогла в першому матчі на Australian Open

Як повідомили «СК» у Харківській обласній асоціації футболу, планувалося, що турнір стартуватиме вже найближчими вихідними, 14 лютого. Спочатку бажання брати участь у змаганнях виявили 10 команд. Планувалося, що всі вони будуть в одній групі і кожна команда зіграє з кожною, втім позавчора, 8 лютого, додалися ще «Металург» і «Колос», тому було прийнято рішення розділити учасників на дві групи по шість команд, а старт змагань відкласти до 7 березня.  

Нагадаємо, що минулоріч переможцем зимового чемпіонату Харківщини став харківський «Універ-Динамо».  

Автор: Савелій Мякушко