Воротар з міста Красноград провів третій «сухий» матч за «Реал»

04.01.2023 14:53 Спорт
Фото: managingmadrid.com Фото: managingmadrid.com
3 січня мадридський «Реал» проводив матч 1/16 фіналу Кубка Іспанії. У воротах «вершкових» вийшов уродженець міста Красноград Харківської області Андрій Лунін.

Як передає медіа «Слобідський край», вчора, 3 січня, мадридський «Реал» у рамках 1/16 фіналу Кубка Іспанії на виїзді зустрічався з представником четвертого дивізіону «Касереньйо». На цей матч у воротах мадридців вийшов красноградець Андрій Лунін. Він зумів зберегти свої ворота в недоторканності, а його команда мінімально перемогла 1:0.  Це перший матч «Реала» за три роки в Кубку, коли йому вдалося не пропустити. А для Андрія цей поєдинок став третім «сухим» у футболці «вершкових».

Нагадаємо, почесний житель Краснограда Андрій Лунін перебрався в «Реал» улітку 2018 року. За цей час він провів 12 офіційних ігор у футболці столичного клубу. Окрім цього, він на правах оренди виступав за «Леганес»«Реал Вальядолід» та «Реал Ов'єдо».

Щодо іншого відомого футболіста з міста Красноград Михайла Мудрика, його доля ще не вирішена. Наразі відповідно до інформації ЗМІ тривають переговори між донецьким «Шахтарем» і лондонським «Арсеналом» щодо продажу футболіста цього трансферного вікна, яке відкрилося 1 січня.

– Михайло в грудні на кілька днів приїжджав у Красноград до батьків. Ми з ним зустрічалися, нічого конкретного про своє майбутнє він не говорив, але сказав, хоче, аби якомога швидше все вирішилося. Вважаю, він готовий до нових викликів, – розповів медіа «Слобідський край» перший тренер Мудрика Михайло Меркулов.

Більше новин міста Красноград та інших населених пунктів громади читайте на нашому сайті.