Впевнена перемога «Ліверпуля» над «Рейнджерсами»

Promo
17.10.2022 14:20 Спорт
На стадіоні в Глазго 12 жовтня в рамках 4-го туру групового турніру Ліги чемпіонів господарі зустрілися на своєму полі з «Ліверпулем», щоб програти з вражаючим рахунком 1:7 на користь гостей.

Уболівальники, для яких спортивні прогнози на футбол https://betauth.com/uk/prognoz/ є серйозним захопленням і додатковим джерелом доходів, не могли передбачити такого унікального результату цієї зустрічі. Попередній подібний успіх у вигляді семи забитих голів у ліверпульців був п'ять років тому, коли вони приймали та розгромили на своєму полі «Спартака».

Яскраві моменти матчу: як команда Клоппа здобула перемогу

Коли «Ліверпуль» приймав на своєму полі «Рейнджерс», він виграв з рахунком 2:0, і всі, хто полюбляє складати прогнози на футбол, змогли передбачити подібний результат зустрічі. Під час матчу, який проходив у середу, гості, ймовірно, з незвички пропустили перший м'яч, і господарі вже на 17-й хвилині зустрічі зуміли відкрити рахунок за допомогою досить простої комбінації та зусиль Скотта Арфілда, але вже в середині першого тайму «Ліверпуль» знайшов у собі сили і зрівняв рахунок завдяки Роберто Фірміно, тож перша половина матчу закінчилася з рахунком 1:1.

Друга половина зустрічі була настільки яскравою, що багато шотландських уболівальників, не витримавши такого розгрому улюбленої команди, просто йшли зі стадіону, не дочекавшись закінчення гри. Рахунок після перерви відкрив бразильський нападник, який зробив дубль, і команда вийшла вперед. Варто зазначити, що Роберто Фіміно цього разу проявив себе так само, як кілька років тому. Крім гарного дубля, він зробив гарну гольову передачу, схрестивши ноги і направивши м'яч Нуньєсу, який незабаром забив третій м'яч у ворота «Рейнджерс».

Після цього атаки були одна за одною, і тут особливо відзначився Мохамед Салах, який вийшов на поле в другому таймі. Йому вдалося поставити своєрідний рекорд і зробити хет-трик всього за 6 хвилин і 13 секунд, і варто зауважити, що за всю історію Ліги чемпіонів це найшвидший хет-трик. Як асистент у даній події виступив Жота, який вийшов на поле разом із Салахом у другій половині гри. Завершальним акордом став гол, забитий Харві Елліотом, який став сьомим під час гри на стадіоні у Глазго.

Тепер «Ліверпуль», який наразі заробив 9 очок, розташувався на другому місці, і всього на 3 бали відстає від «Наполі», який уже «заробив» на місце в плей-оф Ліги чемпіонів. Трохи нижче, на третьому місці, знаходиться «Аякс», а команда «Рейнджерс» не зуміла здобути перемогу в жодній з проведених чотирьох зустрічей.

Вже на 19 жовтня запланована зустріч «Ліверпуля« з «Вест Хем Юнайтед, і всі вболівальники можуть ознайомитися з прогнозами на футбол за допомогою сайта Betauth. На його сторінках можна ознайомитись зі статистикою та прогнозами від фахівців, які провели аналіз команд, їхніх останніх ігор, стану гравців, отриманих травм та інші нюанси. Завдяки цьому кожен фанат може не лише спостерігати за грою команд, а й зробити ставку із найвигіднішим коефіцієнтом. Для пошуку потрібного прогнозу, необхідно вибрати вид спорту і день, коли відбуватиметься матч.