Харківські баскетболісти дали бій десятикратному чемпіону України (Відео)

03.03.2018 12:15 Спорт
Фото: БК "Авантаж-Політехнік" Фото: БК "Авантаж-Політехнік"
БК «Авантаж-Політехнік» 2 березня приймав у себе вдома київський «Будівельник».

Підопічні Тимура Арабаджи приймали на своїй домашній арені десятикратного чемпіона України — київський «Будівельник». Матч харків’яни розпочали не дуже вдало, титулований суперник відразу пішов у відрив. Перша чверть завершилася з рахунком 11:25. 

У другій чверті супротивник не збавив оборотів. За кілька хвилин гри гості випереджали господарів майданчика вже на 17 очок. Тайм-аут в середині чверті допоміг «Політехніку» зібратися і скоротити відставання. Команди пішли на перерву з рахунком 26:39.

В третій чверті харків’яни відчули смак гри і стали більш результативними під кільцем суперника  — 49:54. В ці десять хвилин господарі забили 20 очок, гості — 15.

Напруженим видався фінал матчу, гравці «Політехніка» відігравали очко за очком. Десь за півтори хвилини до кінця зустрічі рахунок на табло був 63:65. Та вирвати перемогу господарям не вдалося, матч закінчився з рахунком  65:70. 

Найрезультативнішим гравцем матчу був американський захисник «Політехніка» Бо Барнс, на його рахунку 16 очок та 7 підборів. 

Наступний матч БК «Авантаж-Політехнік» також проведе вдома. 4 березня о 14.00 харків’яни прийматимуть одного з лідерів чемпіонату — БК «Черкаські мавпи».

Читайте також: Харківське «Динамо» втратило перемогу в першому чвертьфіналі

Юлія Міронюк