Харківські хокеїсти дали бій віце-чемпіону України

20.01.2020 09:00 Спорт
Фото: uhl.ua Фото: uhl.ua
В кінці минулого тижня харківський МХК «Динамо» в рідних стінах двічі, 17 і 18 січня, зустрічався з херсонським «Дніпром».

17 січня в Харкові місцевий молодіжний хокейний клуб «Динамо» в рамках 29-го туру чемпіонату Української хокейної ліги - Парі - Матч приймав віце-чемпіона України, херсонський «Дніпро».

Динамівці почали цей поєдинок досить активно, відкривши рахунок на третій хвилині, відзначився Данило Бутенко — 1: 0. Однак, херсонці не були згодні з розвитком такого сценарію і до кінця стартового періоду вони не тільки зрівняли рахунок, а й вийшли вперед. Спочатку в воротах МХК «Динамо» розписався Андрій Жвачкін, а під кінець періоду відзначився Сергій Кузьмик.

У другій двадцятихвилинці херсонці зуміли розвинути свою перевагу — відзначився Дмитро Чернишенко, зробивши рахунок 1:3.

У заключному періоді харків'яни зусиллями Михайла Геворкяна, як ніколи близько підійшли до сенсації, відправивши у ворота херсонців дві шайби і зрівнявши рахунок в матчі — 3:3.
Після цього гості всі сили кинули в атаку, намагаючись завершити поєдинок в основний час. А на 56-й хвилині це дало свої плоди і Олександр Матерухін в четвертий раз «прошив» Михайла Шевчука, встановивши остаточний рахунок 3:4 на табло.

Наступного дня, 18 січня, команди знову зустрілися в Харкові в рамках перенесеного 12-го туру чемпіонату УХЛ-Парі-Матч. Однак цей поєдинок для динамівців склався набагато гірше, ніж попередній. Цього разу херсонці легко розібралися з харків'янами, обігравши їх 9:3.

Читайте також: Екс-гравець «Металіста» очолив аматорський футбольний клуб Харківщини

 

Джерело: УХЛ
Автор: Володимир Олександров